Madelief 22
2412 AJ  Bodegraven
Telefoon: 06 25421164
E-mail: info@thenewstandard.nl

Boost your

Business 2020

Jouw bedrijf, dienst of product creatief explosief onder de aandacht brengen? Dat wil je.

Dan heb je wel specialisten nodig. Experts op het gebied van marketing, visuals, tekst en video. Geen idee waar deze vakidioten zich ophouden? Of denk je misschien dat het allemaal ‘te duur’ wordt? Zoek dan niet verder en stop met ‘denken in dollars.’

Boost your Business 2020

The New Standard (marketing), Idea2 (creative), Draeckensteijn Media (tekst) en ThomBon (video) hebben de handen ineengeslagen en zijn bereid om jouw uitdaging te accepteren. Voor de roem en het plezier. Je leest het goed, het Nederlandse woord daarvoor is GRATIS. Wat moet je daarvoor doen? Simpel: je kunt lootjes verdienen die meedoen in de trekking. Ons team laat op onpartijdige wijze uit alle inzendingen een winnaar trekken, die vervolgens kan rekenen op onze volledige inzet.

Heb je een bedrijf met een product dat je graag gepromoot wilt zien, ben je een startup die enorm geholpen zou zijn met een professionele boost of ben je toe aan een verfrissende make-over die jouw bedrijf linea recta 2025 laat binnenvliegen? Aarzel dan niet. 

Jan Mol eigenaar van Draeckensteijn Media op de foto voor The New Standard website
Henk de Graaf eigenaar van IDEA2 op de foto voor The New Standard website
Erwin Zinger eigenaar van IDEA2 op de foto voor The New Standard website
Chiel Baauw eigenaar van The New Standard op de foto voor The New Standard

Deelname

Laat je bedrijfsnaam, webadres en een korte toelichting waarom je dit zou willen winnen achter in de comments van de aanmeldlocaties (te vinden onderaan deze pagina) en je hebt je eerste lot al verdiend. Een like op het bericht? Hop, een lot extra voor jou! Dit bericht ook nog eens delen? Nog een extra lot! Simpeler kunnen we het niet maken. Misschien wil je ons wel cadeau doen aan een ander? Dat mag natuurlijk ook, zelfde procedure.

De trekking

Deelnemen kan tot en met 31 oktober 2020. De trekking vindt op ludieke wijze plaats op 4 november 2020. Als bewijs zal er een video online komen, waarin ook meteen de winnaar bekend wordt gemaakt. In de week na de trekking zal er contact worden opgenomen met de winnaar, om het vervolgtraject door te nemen.

Spelregels

 • Deelnemers zijn 18 jaar of ouder
 • Deelnemers gaan door mee te doen automatisch akkoord met online zichtbaarheid als deelnemer.
 • Per deelnemer kan er met maximaal 3 tickets meegedaan worden.
 • De winnaar wordt officieel bekend gemaakt en verklaart met het accepteren van de prijs akkoord te gaan met het door The New Standard, Idea2, ThomBon en Draeckensteijn Media openbaar in beeld brengen van de voortgang van de campagne.
 • De totale campagne valt onder regie van de 4 aanbieders. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de doelstellingen en wensen van de winnaar, echter deze heeft geen directe inspraak op het proces, maar wordt wel geraadpleegd op frequente basis.
 • De campagne vertegenwoordigt een totaalaantal van 40 werkuren. De 4 aanbieders houden dat als streven aan. Indien vooraf blijkt dat de omvang van het werk verlangt dat er meer uren gemaakt moeten worden, dan kan daarvoor een aanbieding worden gedaan.
 • The New Standard, Idea2, ThomBon en Draeckensteijn Media krijgen van de winnaar toestemming om de campagne in te zetten als eigen reclamecase.
 • Op gecreëerd beeldmateriaal, toegepaste marketingtools en geschreven teksten rust copyright dat ligt bij de betreffende aanbieders. De winnaar krijgt toestemming om vrijelijk gebruik te maken van de voor hem of haar gecreëerde middelen, met uitzondering van het kopiëren van dit materiaal voor gebruik door derden. Indien men dit wenst dient hiervoor schriftelijk toestemming te worden verkregen bij de aanbieders.
 • Indien door welke oorzaak dan ook het werk niet kan worden afgerond, dat kan bijvoorbeeld zijn door overmacht of door verschil van mening, zal de totale campagne komen te vervallen en kan de winnaar geen aanspraak meer maken op het afronden van de dienstverlening.
 • Medewerkers van The New Standard, Idea2, ThomBon, Draeckensteijn Media en anderszins hieraan zakelijk verbonden partijen zijn uitgesloten van deelname.
 • Over de uitslag van de loting kan niet gecorrespondeerd worden.

 

15 september 2020

The New Standard, Chiel Baauw
Idea2, Erwin Zinger en Henk de Graaf
ThomBon, Thomas Bonjernoor
Draeckensteijn Media, Jan Mol

Deelname locatie:
LinkedIn

Doe mee en wie weet krijg je binnenkort een telefoontje van Chiel, Erwin, Henk, Thomas of Jan, met een uitnodiging om jouw product, dienst of bedrijf te voorzien van raketbrandstof en een lanceerknop. Kunnen we je meteen even bijkletsen over de internationale awards die op onze naam staan. Niet om op te scheppen, maar we zijn er wel trots op.

Laat het aftellen beginnen…