Madelief 22
2412 AJ  Bodegraven
Telefoon: 06 25421164
E-mail: info@thenewstandard.nl

Cleverclix en NL Slank

Nederland slank is een team van voedingsdeskundigen dat garantie geeft op het bereiken van je streefgewicht door persoonlijke online begeleiding met een op maat van bloedanalyses gemaakt voedingsplan. De website biedt de mogelijkheid tot het plannen van een gratis consult en je in te schrijven voor het programma.

De uitdaging

Kostenefficiënter adverteren

Al sinds 2015 zette Nederlandslank.nl Google Ads in om extra website bezoekers en leden te genereren. In de drie maanden voordat Cleverclix werd aangesloten (jan, feb, mrt 2020) behaalde het account 133 conversies tegen een CPA van €66,26. Deze CPA was voor Nederland Slank niet rendabel genoeg. De uitdaging was om kostenefficiënter te werken en meer conversies te behalen voor minder kosten en een kostenbesparing door het automatiseren van het accountbeheer.

De aanpak

Geautomatiseerde biedingen en controle op relevantie

Door het herstructureren van de campagnes is de advertentierelevantie verhoogd en wordt er op de juiste zoektermen ingezet. Daarnaast zijn de gemiddelde kosten gestegen, maar hierdoor zijn er betere posities ingenomen om relevanter en converterend bezoek te realiseren. Deze nieuwe structuur wordt beheerd door de automatisering van de Cleverclix tool. Door dagelijks budgetten aan te passen, zoekwoorden toe te voegen en uit te sluiten, wordt hierdoor een kostenefficiënt resultaat behaald.

Het resultaat

Meer conversies met minder kosten

Het account is 100% geautomatiseerd, maar de klant blijft via de tool in controle over het budget en de focus van de campagnes. Het gebruik van Uptmz zorgt voor een relevanter en kostenefficiënter resultaat. Dit is o.a. te zien aan de enorme daling in CPA naar €14,39.

Liesbeth van Duijn
Oprichter Nederlandslank.nl

“Onze missie is om de helft van Nederland te redden van overgewicht. Dat begint in de huidige tijd bij online zichtbaarheid. Sinds we Cleverclix voor onze campagnes zijn gaan gebruiken zijn de aanvragen van bestaande en nieuwe klanten meer dan verdubbeld. Dit is niet alleen zakelijk geweldig, maar het brengt ons dichter bij het behalen van onze missie.”

%

Conversie percentage

%

Conversies

%

Kosten per conversie

%

Bouncepercentage

Jouw website in Cleverclix?

Cleverclix is super effectief geautomatiseerd adverteren, dankzij de slimste algoritmes én 15 jaar hands-on ervaring. Zonder ingewikkelde taal, opties en instellingen. Zonder dure consultancy-uren. Gewoon makkelijk in gebruik en jargonvrij. Wil je het proberen?

Voordelen

– Gebruiksvriendelijk
– Transparant
– 24/7 optimalisatie
– Geen contract
– Zelf budget bepalen