Het logo van The New Standard

ZELF ALLES WIL­LEN OPTI­MA­LI­SE­REN? DAT IS KUT MET PEREN.

Analytics

Je kent Google Analytics, Tag Manager en wellicht Search Console. Deze programma’s zijn alleen totaal niet gebruiksvriendelijk en vragen expertise om volledig in te stellen. Alleen een stukje code op de site plaatsen is niet voldoende om écht waarde uit de data te halen.

Hoe kun jij dan tóch zelf je website conversies concreet verbeteren? Door het gebruik van een dashboard dat wél overzichtelijk is, wél makkelijk in te stellen is en elke week automatische verbeteradviezen verstuurt.

Alle data overzichtelijk en snel in 1 simpel dashboard. Marketeers gaan van ruwe data naar concrete inzichten, dankzij onze specialisten. Wij bouwen een schil om Google Analytics. Google Analytics is een enorm uitgebreide tool, je kunt er ontzettend veel dingen mee instellen en regelen, Zoveel zelfs, dat bijna niemand dat 100% doet. Google heeft zelf geen klantenservice voor vragen over analytics, maar die taak nemen we bij The New Standard graag op ons. Ook helpen we je om concrete acties uit data te halen. Elk bedrijfsmodel kent zijn eigen conversie. Wij helpen je om alleen die conversies te krijgen die belangrijk zijn, zonder ook maar iets in te stellen. Data zonder gedoe dus!