Het logo van The New Standard

EEN KINKY VITAMINE BOM. LEKKER EN ANDERS.

EEN KINKY VITAMINE BOM. LEKKER EN ANDERS.

Social con­tent

Weet je wat het grootste probleem is van bedrijven die hun eigen social mediakanalen willen onderhouden? Continuïteit. Meestal wordt het onderhouden van de ‘socials’ intern neergelegd bij degene waarvan men denkt dat deze daar tijd voor heeft, gek genoeg is dat vaak iemand van de afdeling boekhouding. En nog gekker: in veel gevallen heeft die persoon niet eens eigen social media profielen. Daarnaast zien we bij bedrijven veel overvraagde communicatiemedewerkers, die vol vertrouwen aan de klus beginnen, maar volledig vastlopen wanneer het drukker wordt met andere zaken. En last but not least: de échte nekslag is de stagiaire, die volledige affiniteit heeft met social media, als een zegen ten tonele verschijnt en een half jaar lang als een professional je social kanalen optuigt, onderhoudt en ook nog eens interactieve feedback verzorgt met de bezoekers. Is de stage echter voorbij, dan sta je ineens met lege handen en moet je gaan verzinnen wie in je bedrijf de taak over kan nemen. Vaak doven de social mediakanalen dan als een nachtkaars uit.

ShowMe is jouw deur naar social media

Gelukkig is er een oplossing die werkt en waar je op kunt bouwen. The New Standard presenteert: ShowMe. Dé social media dienst die als scherpste in de markt wordt aangeboden. ShowMe focust zich op het professionaliseren van de zichtbaarheid van bedrijven op social media. Er is maar één voorwaarde: als bedrijf moet je mooie foto’s hebben van zowel je onderneming als de producten en diensten die je aanbiedt. Dat mogen uiteraard ook goede referentieprojecten zijn!

Omdat ons leuke team uit creatieve studenten bestaat van onder andere het Grafisch Lyceum, kunnen wij dit als goedkoopste in de markt (vanaf €195,- p.m.) aanbieden. Dit doen we met een zelf ontwikkeld en gebruiksvriendelijk dashboard, zodat je ons maar één keer in de maand hoeft te voorzien van afbeeldingen met een korte toelichting. Wij doen de rest!

Aanbod

  • Vanaf 1 post per week op Facebook, Instagram en LinkedIn
  • Hashtag onderzoek voor optimaal gebruik van hashtags per post
  • Post-moment onderzoek passend bij de branche en doelgroep
  • Gepersonaliseerde post template (denk hierbij aan het toepassen van branding op de post-layout)

Social media

Advertenties