Het logo van The New Standard

Verkeerd gepeld. Wij zien dat.

SEA

De banaan. Hele volksstammen pellen hem verkeerd. Dat weten wij al lang en jij nu ook. Hetzelfde geldt voor adverteren in Google: je vraagt je soms af wie er nu echt geld verdient, Google of de klant. Daar maken we graag een eind aan. Start gewoon met ons SEA programma en laat op basis van kunstmatige intelligentie de algoritmes voor je werken. Snel resultaat, precies op het juiste moment en de juiste plaats. Tegen de laagste ‘cost per click’. Volledig geautomatiseerd, zonder dat je controle over je advertenties verliest. Hou je mooi tijd over om opnieuw bananen te leren pellen!

Ons SEA programma moet je zelf ervaren om te geloven hoe goed dat werkt. Aarzel niet en neem contact op met The New Standard, dan laten we je zien hoe jouw bedrijf ècht zichtbaar wordt in Google.

1.

Sneller bovenaan in Google

Met ons SEA programma sta je sneller bovenaan in Google dan met reguliere SEO. Dankzij de kunstmatig intelligente ‘engine’ achter de SEA bereik je sneller meer mensen, tegen de laagste ‘cost per click’! Alles wordt automatisch geregeld, je hebt er geen omkijken naar.

2.

Automatisch adverteren

Dàt is ook de kracht van ons SEA programma: je adverteert automatisch op de best presterende keywords, op basis van relevantie. Geen omkijken naar en de zekerheid dat je niet teveel betaalt. De manier waarop dit volautomatisch geregeld wordt via A.I. is niet te evenaren door een menselijke medewerker.

3.

Geen dure consultants

De kunstmatige intelligentie van ons SEA programma doet hetzelfde -en nog veel meer dan dat- als die dure consultant, die per uur betaald wordt en ook nog eens pauze houdt en ’s nachts ligt te slapen. Alleen het dashboard moet beheerd worden, uiteraard regelen wij dat voor jou.

4.

24/7 optimalisatie zonder marketeer

‘SEA never sleeps’ en draait 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Alleen daarom krijgt jouw bedrijf al een voorsprong op de concurrentie die ‘ouderwetse’ AdWords campagnes heeft draaien. Het is jouw waakhond in het digitale landschap.

5.

Elke dag goedkoper

Door de slimme algoritmes binnen de SEA engine worden campagnes elke dag goedkoper, totdat de relevantie naar beneden dreigt te gaan. Dan wordt er bijgestuurt, maar op een manier waarop wij de laagste ‘cost per click’ kunnen garanderen.

6.

Elke week een overzicht

Ook al kun je erop vertrouwen dat SEA je beste vriend is in de wereld van Google, toch is het fijn om te zien hoe er gepresteerd wordt. Daarom ontvang je elke week een overzicht van de behaalde resultaten. Wist je dat ons SEA programma zelfs een prognose kan doen van de verwachte resultaten?

Voorbeeld case omzet per maand

Ons SEA programma heeft in deze case een 5% hogere conversie per klik dan het marktgemiddelde, wat maar 3% is. Deze percentages zijn vermenigvuldigd met de gemiddelde online aankoopwaarde.

Voorbeeld case CPC per maand

Ons SEA programma heeft in deze case een 40% lagere kosten per klik gerealiseerd en daarbij 74% extra klikken. Dat is dus webverkeer in het kwadraat met hetzelfde campagnebudget.

Bekijk hier de interactieve presentatie over SEA