Het logo van The New Standard

Verkeerd gepeld. Wij zien dat.

SEO

Hét toverwoord is en blijft SEO. Vooral gebezigd door mensen die de klok hebben horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt. Natuurlijk kun je een avond lang luisteren naar de SEO-expert naast je aan de bar, maar wij leggen je hier graag even nuchter uit wat SEO nu precies inhoudt.

Wat is SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel ‘zoekmachine optimalisatie’ in het Nederlands. Hiermee worden de verbeteringen aan een website bedoeld die ervoor zorgen dat die website beter gevonden wordt in zoekmachines (met Google als bekendste) en qua positionering zoveel mogelijk bovenaan in de lijst met vondsten staat.

Hoe werkt SEO dan?

SEO werkt op basis van vooraf gedefinieerde zoekwoorden. Hoe hoger een website scoort op belangrijke zoekwoorden, des te groter is de kans dat gebruikers die website bezoeken. Het gaat er dus om dat de content van jouw website aansluit bij hetgeen waar klanten naar zoeken.

SEO werkt goed naast SEA (Search Engine Advertising) en is een duurzame lange termijn oplossing die ervoor zorgt dat je hoger in ‘ranking’ komt te staan bij Google, dus eerder gevonden wordt. (Meer) aandacht besteden aan SEO levert altijd resultaat op!

Zelf SEO doen of laten doen?

De ‘regels’ rondom SEA en SEO zijn complex en aan verandering onderhevig. Kennis die je opdoet over SEO is vaak gedateerd. Tevens worden de fijne kneepjes van het vak nooit uit de doeken gedaan, vaak word je op weg geholpen, om later alsnog dat bureau te moeten boeken waar de whitepaper over SEO vandaan kwam. Dan kun je beter meteen een gespecialiseerd bureau in de arm nemen en je kostbare tijd in dingen steken waar je zelf goed in bent. Bij The New Standard werken mensen met passie voor het vak. Wij zijn zo’n expertise bureau vol vakidioten die jou graag helpen aan meer kwalitatief organisch verkeer via Google.

Hoe doen we dat?

Een succesvolle SEO-campagne vraagt om een top-samenwerking. Jij weet waar jouw bedrijf voor staat, wij weten hoe we jouw doelgroep kunnen bereiken. Teamwork dus! Met de juiste input kiezen wij de juiste SEO-diensten en samen zorgen we voor een uitstekend resultaat. Dan kan jij je weer op de rest van je takenlijst focussen.