Het logo van The New Standard

WANNEER DE BUITENKANT NIET LAAT ZIEN HOE LEKKER DE BINNENKANT IS.

Advies

Over adviseren kunnen we kort zijn: meestal krijg je (ongevraagd) advies nadat een gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Goed bedoeld, maar waardeloos als je wilt groeien. Veel groeiambities stranden doordat er gebrek is aan een goede sparringpartner. Een partij die onafhankelijk met je meekijkt en op basis van wensen, eisen, behoefte en budget met een eerlijk voorstel komt.

The New Standard verkoopt geen knollen voor citroenen en houdt de belangen van jouw organisatie scherp in de gaten. Met onze innovatieve diensten, eigen marketing professionals en een zeer breed partnernetwerk, kunnen wij je helpen op elk gebied van marketing. Wij adviseren je in het kiezen van de juiste partners. Wij managen jouw project en waarborgen een heldere communicatie, met korte lijnen. Bij ons heb je een vast aanspreekpunt. Hierdoor blijven de prijzen scherp en loopt de communicatie soepel.

Ondanks het feit dat onze roots liggen in de online wereld, hebben we al heel wat klanten met echte ‘old school’ marketing kunnen helpen. De creatiefste campagnes en de meest specialistische technische diensten hebben we reeds uitgevoerd, in samenwerking met professionals die het klappen van de zweep kennen. Heb je een uitdaging voor ons? Nodig ons gewoon uit. We doen het goed op een kop koffie en een koekje tijdens een vrijblijvende kennismaking, waarbij we jouw casus doornemen. Een ding kunnen wij je beloven: Na dit gesprek ben je weer een stap verder.