Het logo van The New Standard

WANNEER DE BUITENKANT NIET LAAT ZIEN HOE LEKKER DE BINNENKANT IS.

Analyses

SEO Scan

Als het aankomt op het doorlichten van je SEO-strategie (als je die al hebt) zijn we nog scherper dan de belastingdienst. Om succesvol te zijn binnen Google is een goede SEO-Strategie een absolute noodzakelijkheid. Om een goede SEO-strategie te kunnen bepalen, moet je weten waar je nu staat. Onze grondige SEO-scan biedt dan uitkomst. In deze scan kijken we naar de marktpotentie, je huidige website en die van je sterkste concurrentie. We controleren de techniek, content en autoriteit van je site en vergelijken deze met die van je concurrent. Zo weten we precies welke stappen we moeten nemen om diezelfde concurrent een stap voor te zijn en te blijven.

MarTech Audit

Hoe staat het eigenlijk met je digitale gereedschapskist? Beschik je zonder dat je het weet over ‘tools for fools’ of heb je echt ‘wedstrijdspul’ in de koffer? De kans is groot dat je met al die tools door de bomen het bos niet meer ziet. Wil je weten of je de juiste tools gebruikt, of wat alternatieven zijn op de huidige tools en hoe je bepaalde tools slimmer in kunt zetten om meer conversie te realiseren? Dan is de MarTech Audit iets voor jou.

In de MarTech scan kijken we naar alle tools en die vergelijken we vervolgens met de ‘customer journey’. Je gaat na deze audit naar huis met een helder overzicht van al je tools in elke fase van de klantreis, goedkopere en betere alternatieven voor bestaande tools en een hoofd vol ideeën voor nieuwe tools om de conversie te verhogen.

Analytics Scan

98% van de Google Analytics uitkomsten zijn onbruikbaar Google analytics heeft namelijk eerst filters nodig, om goed te functioneren en ook gebeurtenissen die vanuit de website gestuurd worden om de juiste informatie op te halen. Dit wordt vaak niet gedaan, waardoor Google Analytics vaak niet meer is dan iets om te zien waar bezoekers vandaan komen en welke pagina’s ze bekeken hebben. Leuk om over op te scheppen, waardeloos om een strategie mee te bepalen. Onze analytics scan geeft inzicht in de betrouwbaarheid en volledigheid van jouw Google Analytics inrichting. Zo weet je zeker of de data waarop je stuurt bruikbaar is.