Het logo van The New Standard

WANNEER DE BUITENKANT NIET LAAT ZIEN HOE LEKKER DE BINNENKANT IS.

Brain­storm­ses­sies

Ken je dat? Je ligt net in bed, je partner zaagt al hele bossen om en precies op dat moment komt het idee van de eeuw als een lichtkrant in je hoofd voorbij. Na een boel denkwerk val je in slaap en bij het opstaan is dat briljante plan nog steeds de eerste rij aan het bevolken in de bovenkamer. Een geweldig idee, maar geen plan. Hoe pak je dat aan? Hoe zet je de theorie om naar de praktijk? Dan heb je mensen met capes om nodig. The New Standard kan je in een brainstormsessie helpen die trein op de rails te zetten! We bepalen samen met jou de juiste communicatiekanalen, we helpen je met het finetunen van de propositie en adviseren je over het online gaan met je geweldige idee. We helpen je actief met het ontwikkelen van het benodigde marketingplan.

Wat gaan we doen?

Samen met Chiel Baauw (online marketing professional) en Jan Mol (bedenker creatieve concepten), ga je een dagdeel of een hele dag aan de slag om de fundering te leggen voor jouw product of dienst. De deur gaat dicht, de koffie staat voor je en je begint bij 0. Waar komt je idee vandaan? Met wie hebben we te maken, zowel opdrachtgever als doelgroep. Wat zijn je doelen? Dit zijn belangrijke vragen die aan bod komen in de inspiratiesessie.

Wat levert het op?

Na een vol notitieblok, sluiten we de dag af met een focus. Deze focus werken we nadien voor je uit. We zetten alle focuspunten keurig onder elkaar. Je hebt nu een leidraad waarmee je kan beginnen met het zetten van een concrete vervolgstap. Dat kun je met The New Standard doen, of met elke andere gewenste marketingpartner. Gefeliciteerd, je kunt gaan bouwen (en weer genieten van een goede nachtrust).